cielo claro
  • Màx: 35°
  • Mín: 28°
33°

L'Associació d'Usuaris del Tren mostra la seva disconformitat amb la reducció de freqüències a l'inici de l'estiu

L'Associació d'Usuaris del Tren ha manifestat la seva disconformitat i descontent amb la reducció de freqüències a l'inici de l'estiu. «Tot i que el nombre d'usuaris no ha minvat, un any més ens trobam amb una nova retallada en les freqüències del tren sense cap justificació per part de la Conselleria de Mobilitat i Transports», ha afirmat l'organització en un comunicat.

L'associació argumenten que a l'estiu «les carreteres de la nostra illa estan més saturades que mai i en un context d'emergència climàtica, pensam que la solució no és minvar l'oferta del transport públic».

Asseguren que «Que cada estiu es repeteixi aquesta situació respon a una manca de planificació per part de Serveis Ferroviaris de Mallorca» i han afegit que «no es tracta d'un fet imprevist».

Per altra banda, també alerten que amb la situació sanitària actual, la reducció de freqüències implicarà «més densitat humana» i per tant, un «major risc de contagi».

L'organització creu «imprescindible» que s'adoptin mesures que facin l'ús del tren més atractiu i per la qual cosa demanen a la Conselleria de Mobilitat i Transports, no només que mantinguin les mateixes condicions del servei públic durant l'estiu sinó que ampliïn les seves franges horàries per poder disposar també del transport durant les nits i els caps de setmanes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa dervers d'un any


No és un problema de manca de planificació per part dels serveis ferroviaris, es un problema dels tècnics de la Conselleria de Mobilitat que viuen fora de lloc i no van en sintonia amb les directrius del Govern Balear que ha declarat l'emergència climàtica. Si les Illes Balears contribuïm d'alguna manera en l'escalfament global del planeta, això és gràcies a l’abús que fem del transport motoritzat per carretera. Els tècnics de la Conselleria de Mobilitat encara no disposen de cap pla, ni de cap idea realista, per deixar de ser la comunitat europea amb més cotxes per cada mil habitants.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente