muy nuboso
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.61°
12°

Gómez: «No estar d'acord amb la revocació dels confinaments no vol dir no ser respectuós amb la Justícia»

La consellera de Salut del Govern, Patricia Gómez, ha defensat la gestió del 'macrobrot' associat als viatges de fi de curs, assegurant que la magnitud del brot requeria «prendre mesures ràpides» i «sempre pensant en la salut pública».

D'aquesta manera, la consellera justificava la mesura de confinament forçós que posteriorment va ser revocat pels jutjats.

Gómez ha indicat que, segons el darrer informe del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries (CCAES) del Ministeri, datat el 30 de juny, un total de 2.135 joves han estat positius, generant 302 contactes secundaris. A més, 8.025 persones de 12 territoris de l'Estat han hagut de fer quarantena per ser contactes estrets.

La consellera ha insistit que el Govern va actuar «de la millor manera possible per no arribar a la transmissió comunitària». A més, ha defensat la seva postura davant l'auto del Jutjat, sostenint que acataren la decisió, però «no estar d'acord no vol dir no ser respectuós amb la Justícia».

Gómez també ha rebutjat que es pugui responsabilitzar al Govern del brot. «No sóc responsable d'aquests contagis», ha mantingut, recalcant que «aquests joves venien amb una prova d'antígens feta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per desfasse total, fa mes de 2 anys

Tots sabem que certa justícia d´un cert país espanyol és decimonònica, i ja és hora de que fos derogada. No es pot seguir igual sempre de la mateixa manera com si encara visques la generació del 98.

Valoració:1menosmas
Per Així ho veu la majoria de ciutadans, fa mes de 2 anys

Qui no té respecte pel Govern, pels ciutadans ni pels sanitaris que se deixen la pell per curar als malalts, son certs togats, que pareix que gaudeixen desbaratant tota la feina que han fet els altres, amb les seves sentències arbitràries, injustes i perilloses.

Valoració:3menosmas
Per Duralex, fa mes de 2 anys

Per certa judicatura, tenir-li respecte vol dir tenir- li por.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente