nubes dispersas
  • Màx: 18.5°
  • Mín: 8.69°
18°

Com pensau que s’ha gestionat el macrobrot generat a Mallorca?

Sense cap mena de dubte, un dels temes més destacats d’aquesta setmana ha estat el macrobrot de coronavirus generat a Mallorca i el polèmic confinament d’un grup de joves peninsulars.

Així, l’enquesta d’aquesta setmana demana als nostres lectors sobre la gestió d’aquesta crisi i l’assumpció de les responsabilitats que se’n deriven. Cal recordar el comportament incívic de molts dels joves confinats a l’Hotel Bellver de Palma que, finalment, tots aquells que donaren negatiu en les proves, pogueren tornar a casa.

Sigui com vulgui, també volem posar el focus d’atenció sobre el Govern i la seva gestió que, com argumentaren alguns dels pares dels joves, no va saber comunicar les seves decisions.

Les respostes que poden contestar els nostres lectors són les següents:

-El Govern ho ha fet bé, la culpa és dels joves, les famílies i les agències

-S’ha demostrat que sense la plena sobirania no es poden resoldre situacions com aquesta

-La gestió no ha estat correcta i els joves confinats eren lliures d’anar-se’n

-Ha estat una gestió pèssima des del principi i el Govern s’ha vist desbordat

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Aquí falla la informació.
Hi ha un relat oficial i per davall un oceà de disidència.
Se ha de conèixer l'oceà de disidència.
A poc a poc, ja no se utilitza la informació professional.

Valoració:0menosmas
Per Lisa, fa mes de 2 anys

Mai s'hauria d'haver permès que vinguessin de viatge de fin de curs, grups de gent jove, sense res al cap, sense venir vacunats, que venen a emborratxar-se, follar i drogar-se...i els pares fer la comèdia que han fet, demostrant que també estàn faltats de sentí comú! Els posen al Bellver, quan els haurien de haver tornat a ca seva el mateix dia, genteta d'aquesta ni la volen ni interessa! Ara com que no podem decidir el que és millor per nosaltres, que ho han de fer desde la capital del reino.. així va tot!

Valoració:4menosmas
Per Millor així, fa mes de 2 anys

Sort hem tingut de que no hi hagi les dretes, governant a aquesta comunitat ni a l'estat espanyol.
I el que dic no és fer càbales ni ser profeta de fets inexistents, perque tenim per mostra el botò de vàries comunitats, entre les que se troba Madrid, amb l'escabexina d'ancians perque de resultes de privatitzar la sanitat pública, no hi havia lloc per a tots a les UCIs, però que va guanyar les eleccions a base de posar pocs col.legis electorals a les barriades de treballadors, de fer les eleccions en dia laborable i de fer creure a la gent que la llibertat consisteix en anar al bar a beure cervesa i en que la gent se mescli sense mesures sanitàries, consigna que varen aplicar els joves d'aquesta experiència tan desagradable que hem viscut.
En fi: Que malgrat hagin tingut errades, al menys han demostrat que TOTS els ciutadans els importam i han fet rl que havien de fer, malgrat les dretes hagin fet una oposició totalment desleial.
Però veurem si la gent ho sap valorar, o si pel contrari han comprat el discurs dels corruptes de sempre i dels feixistes destructors i la majoria vulgar també se creu que la llibertat consisteix en fer renou a les terrasses del bar i en conagiar-se sense mesures. Ho veurem.

Valoració:8menosmas
Per Ofisina del caspanyol, fa mes de 2 anys

Se hoyen, peaso burro? .

Valoració:11menosmas
Per fatal, fa mes de 2 anys

Fatal. Estos estudiantes, jamás debieron venir en esas condiciones. La de Inca, dice que no irá a buscar culpables. Claro. La primera que estaría es la lista es ella y su "gobierno".
Ya me imagino si el que hubiere estado al mando del cotarro hubiese sido el Partido Popular. Desde Australia, se hoyen los gritos.

Valoració:-17menosmas
Per ben cert, fa mes de 2 anys

Ara veim que amb poca seguretat sanitària. Qualcuna empresa o estament hi hauria degut de fer més.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente