algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Gómez: «Hem d'escoltar molt més els joves i culpabilitzar-los menys»

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez ha destacat aquest dijous la importància de conscienciar als joves davant a la pandèmia i influir-los més en la presa de decisions polítiques. «Els hem d'escoltar molt més i culpabilitzar menys», ha assenyalat.

Així ho ha expressat Gómez durant l'acte de la firma del 'Plan Sumamos' de la Fundació CEOE, al que s'ha adherit aquest dijous el Govern i la Confederació d'Associacions Empresarials de les Baleares (CAEB).

Es tracta d'un conveni que contempla iniciatives perquè el sector privat participi amb accions contra la Covid-19 i que afavoreixin la recuperació econòmica i social, com poden ser iniciatives de comunicació i prevenció.

Gómez ha considerat que en aquests moments de la pandèmia és molt important «la prevenció i la comunicació en positiu», sobretot amb la població més jove. «Tenim la responsabilitat de treballar amb els joves i pels joves, i a vegades ho feim sense ells», ha lamentat la consellera.

Cal recordar que fins a 1.824 joves han donat positiu en Covid-19 en els darrers dies a causa del brot ocasionat pels viatges de fi de curs a Mallorca, mentre que 5.978 són contactes estrets i han de fer quarantena.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Els hem d'escoltar més? Quin doiarro!
Lo que han de fer, els joves, és escoltar més en es més grans. Què hem d'escoltar de, especialment, aquest grapat de tarats irresponsables que mos han fotut se bona evolució que duiem. Res d'escoltar, que escoltin ells, i si no escolten: llosques, totes ses que no han rebudes a temps!

Valoració:3menosmas
Per ,,,,,,,,,, fa mes de 2 anys

Sra. Gomez,,, Son els joves que tenen d´escoltar a la gent gran com feiem naltros,ara perquè saben molt de les noves tecnologies sembla que ja ningú els te de dir res i van molt molt equivocats.

Valoració:3menosmas
Per Sac de gemecs., fa mes de 2 anys

Escoltar? Que escoltin ells als seus mestres i professors. No dic als pares i mares perquè ja hem vist que n'hi ha alguns que tenen uns pares i mares que no mereixen ser-ho. Escoltar-los? Bajanades. Ja els hem escoltat prou.

Valoració:3menosmas
Per dic, fa mes de 2 anys

sa pregunta és; La responsabilitat es tota tota dels pares.

Valoració:3menosmas
Per mejor calladita, fa mes de 2 anys

¿En qué mundo vive esa señora?. ¿A niños que a los 16 años ya le dan a la teta de.... vidrio?. ¿A estos tenemos que escoltar?.

Valoració:3menosmas
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Idò, ara ens ve amb aquestes, després del que estem passant per mor d'aquesta tropa d'irresponsables? Què és el que hem d'escoltar d'aquests malcriats? Que són joves i n'assassinen diversió? És tot el que diuen on sa vulgui que es trobin. Si fan sempre el que els hi ve de gust, què més tenen per a dir-mos que hàgim d'escoltar? Els polítics no volen perdre ni un vot, però en casos tan greus valdria més que no facin el bàmbol. El que cal és que aprovin les lleis com toca sense que un jutja de torn qualsevol faci una barbaritat com la que hem vist i patit a l'Hotel Bellver. Tants de polítics i assessor que ens consten una milionada, per a què estan i què fan de bo? En lloc de tanta xerrameca caldria que ja es posessin a treballar. A Patrícia Gómez li diria que faci millor la seva feina i no vulgui ara convertir aquests babaus capbuits en víctimes, perquè les víctimes som nosaltres, senyora meva, sembli que ho ignora, i, a sobre, ens ha costat molts diners, ben necessaris per a millorar la sanitat, que haurien d'haver pagat ells. Ja no en calia d'altra que ara na Patrícia ens fes un sermó, just el que necessitàvem per acabar d'emprenyar-mos. Com si no en tinguéssim a prou amb l'espectacle de veure tant de despropòsits junts pagats amb la nostra salut i els nostres impostos.

Valoració:6menosmas
Per sa pregunta és:, fa mes de 2 anys

Quina empresa ho ha organitzat tot ?
Sa responsabilitat per a qui és ?
Qui tendria de pagar ses conseqüències de tal despropòsit ?

Valoració:4menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 2 anys

No volem feixistes!!!

Valoració:5menosmas
Per Que les explicarà?, fa mes de 2 anys

El que no hauríem de ser, i amb tots els respectes, és beneïts del cul. Llegeixi la carta de la cap d' estudis d' un dels instituts de la península afectats, on explica amb desesperació com després de nou mesos d' explicar als alumnes tots els riscs de no comportar- se amb responsabilitat ha hagut de veure com aquests mateixos alumnes, amb el vistiplau dels seus papaitos, han vengut a Mallorca a "cercar la mort" , amb paraules seves.

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente