algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
18°

[VÍDEO] Cerquen un estudiant de l'hotel Covid que va abandonar aquest dimarts les instal·lacions

Dos estudiants aïllats a l'hotel pont Covid Palma Bellver varen abandonar aquest dimarts les instal·lacions i només un d'ells ha tornat, segons han indicat fonts de la Policia espanyola.

Els estudiants varen sortir de l'hotel a les 21.30 hores. S'investiga si se'n varen anar acompanyats d'un adult. Un dels joves va tornar hores després per voluntat pròpia.

L'altre jove no ha tornat i es desconeix el seu parador. Segons les fonts consultades, en el moment en què se'n varen anar de l'hotel Covid hi havia vigilància de seguretat privada.

Segons les imatges publicades per Antena 3, els dos joves varen sortir amb maletes de l'hotel, per la porta principal, acompanyats d'una dona que increpa als periodistes dient: «Se'n van perquè són lliures i punt».

El Govern ha traslladat a l'hotel pont Covid Palma Bellver un total de 249 joves peninsulars que han tengut relació directa o indirecta amb el brot d'un viatge d'estudis a Mallorca, que ha causat més d'un miler d'afectats en diferents comunitats autònomes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja n' hi ha prou!, fa mes de 2 anys

Esperem que no sigui el subnormal profund que va declarar que si, que reconeixia haver-se enrollat amb una portadora del virus, però que no hi havia que passar pena, que per la saliva no es transmet. Encara que tenint en compte que la xul.leria és directament proporcional a l' estupidesa, no seria cap sorpresa. És un escàndol el que està passant.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente