cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El comitè d'empresa dels informatius d'IB3 convoca una nova vaga el pròxim 9 de juliol

El comitè d'empresa dels informatius d'IB3 ha convocat una nova vaga el 9 de juliol per demanar la internalització dels serveis d'informatius i exigir «la fi dels abusos de l'empresa Dalton Audiovisuals».

El comitè ha explicat aquest divendres que el 'Manual d'Organització' de Dalton «prohibeix a la major part de la plantilla comunicar-se amb el personal propi d'IB3» o utilitzar logotips de la cadena.

Entre les seves exigències, el comitè demana la substitució de les baixes i de les vacances de manera adequada «per no empitjorar la càrrega de treball del personal». De la mateixa manera, reclamen l'eliminació dels contractes que no arribin al 100 per cent de les hores cobertes «per substituir a treballadors que si les fan».

Una altra de les peticions és que les ofertes salarials dels nous treballadors «no siguin inferiors del mínim de cada categoria». A més, sol·liciten l'equiparació salarial dels treballadors interins amb el que percep la persona a la qual substitueixen.

Pel que fa a la polèmica de prohibir als periodistes de l'ens públic fer col·laboracions amb altres empreses o mitjans que no representin cap competència per IB3, exigeixen la seva eliminació.

Per acabar, reclamen que se solucioni la falta de personal de la secció d'esports a les Pitiüses.
El comitè ha demanat la màxima participació i mobilització de tots els treballadors subcontractats. A més, ha assegurat que mentre que el Govern i IB3 «no canviïn el model d'externalització, els Informatius de l'ens públic seguiran sent una font permanent de conflicte laboral».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Koldo, fa mes de 2 anys

Ànims germans!! Una lluita de més de 10 anys, Esper que acabi com vos mereixeu!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente