nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Detecten brots a Madrid, el País Valencià, Múrcia i el País Basc entre estudiants que varen viatjar a Mallorca

Madrid, el País Valencià, Múrcia i el País Basc han detectat brots de Covid-19 entre estudiants que varen viatjar a Mallorca entre el 18 i 20 de juny, segons ha informat la Conselleria de Salut del Govern.

La Conselleria ha indicat que a Mallorca no s'han identificat casos relacionats i el Servei d'Epidemiologia manté la vigilància habitual en aquest tipus de situació.

La investigació dels brots la fan les comunitats on s'han detectat els positius ja que els casos han estat identificats en tornar al seu lloc de residència. Aquesta investigació la lidera el Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries.

Segons el Servei d'Epidemiologia de les Balears, els estudiants varen coincidir en el viatge d'estudis, es varen relacionar entre ells i varen participar en diferents esdeveniments multitudinaris, si bé de moment no hi ha constància que hagin generat brots significatius a Mallorca.

El País Basc informa que els casos que s'han seqüenciat s'ha aïllat la variant Delta; al País Valencià i a Madrid s'ha aïllat l'Alfa. La investigació continua oberta i el procés d'investigació continua.

Madrid ha confirmat 245 positius, el País Basc 49 i el País Valencià 32 casos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 2 anys

Mentra hi hagi gent com en Pere, el 99% de la gent, que no sap la diferència entre micrometros i nanometros hi haura morral.
Ês un fracàs del ensenyament, la imposició del morral tenen la culpa els mestres, si haguéssin ensenyat bé els sistema mètric decimal, almanco un 70% de la gent podria comprendre la inutilitat dels morrals i el mateix percentatge comprendria el frau dels PCR.
Sempre sols haver-hi un 30% que obeirà a l'amo encara que la orde sigui absurda.

Valoració:-1menosmas
Per Pere, fa mes de 2 anys

És el més normal. Vegeu l'escàs us que es fan de les mascaretes els que ens visiten?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente