cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Clàudia Cotaina dimiteix per «no compartir la línia ideològica que s'ha imposat en els darrers temps com majoritària a Podem»

La regidora de Joventut, Igualtat, Normalització Lingüística i Cementeris de l'Ajuntament d'Eivissa, Clàudia Cotaina, ha presentat aquest dimecres la seva dimissió, segons ha argumentat en un fil al seu perfil de Twitter, per «no compartir la línia ideològica que s'ha imposat en els darrers temps com majoritària a Podem».

Cotaina ha comentat que «vaig entrar en política per principis i me'n vaig pel mateix motiu».

També ha afirmat que continuarà «treballant pel feminisme, per defensar l'emancipació i els drets de les dones i les nenes, i per la nostra llengua i els drets lingüístics», i ha afegit que són «dos pilars irrenunciables per jo».

Fa uns mesos Cotaina va ser agredida lingüísticament per la policia espanyola, que es va dirigir a ella amb les següents paraules: «cómo se te ocurre hablar en catalán a la policia». Agressió que la regidora va fer pública a través de les seves xarxes socials.

A més, fa tan sols unes setmanes, Cotaina també va ser entrevistada pel dBalears, on va comentar l'agressió lingüística que va sofrir la presidenta del Govern, Francina Armengol, a Eivissa, a més d'explicar la seva tasca com a regidora de Joventut a l'Ajuntament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Línia ideològica?, fa mes de 2 anys

La línia ideològica de Podemos no és altra que la de fer d'escolanets del PSOE i, d'aquesta manera, fins que el partit desapareixerà que serà quan molts dels càrrecs actuals de Podemos se faran del PSOE.

Valoració:7menosmas
Per RIP Podemos, fa mes de 2 anys

A Podem se li pot aplicar aquell refrany que diu que "entre todos la mararon y ella solase murió". Perque amb tants com varen voler destruir aquest partit, perque veien perillar els seus negocis bruts i les seves prebendes,al final, esta essent destruit de per dedíns per molts dels seus, que han resultat ser tan fatxes com la guarda pepera, voxera, ciudadanera i similars.

Valoració:5menosmas
Per Pepeta, fa mes de 2 anys

Molt bé!
T'honora la teva decisió.

Valoració:13menosmas
Per martí, fa mes de 2 anys

Enhorabona, s'ha d'ésser valenta avui en dia per prendre una decisió com aquesta (val lo de "valent-a")

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente