algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Marratxí presenta 'Estiu Jove', un catàleg d'activitats socioculturals i educatives pels més joves del municipi

L'Ajuntament de Marratxí, a través de l'àrea de Joventut, ha presentat 'Estiu Jove', un ampli catàleg d'activitats per als joves del municipi.

Segons ha informat l'Ajuntament, el programa d'activitats socioculturals i educatives va dirigit als joves i aquesta edició, s'ha organitzat un laboratori de robòtica i un de cinema. A més de diverses iniciatives com per exemple 'Dimarts a l'aigua' i activitats de cinema, teatre o concerts.

El batle del municipi, Miquel Cabot, s'ha mostrat «molt satisfet÷ de presentar la programació d''Estiu Jove' perquè «l'estiu és l'època en la qual els joves tenen més temps lliure i des de l'Ajuntament se'ls vol acompanyar amb un programa variat, des de l'oci saludable fins a la cultura, unes activitats que ells mateixos han demanat durant l'any».

En la mateixa línia, la regidora de Joventut, Irene García, ha explicat que el programa 'Estiu Jove' és una via de socialització després dels moments més durs de la pandèmia. «Hem preparat multitud d'activitats. Hi ha activitats setmanals com els laboratoris de cinema i robòtica, i també hi ha activitats lúdiques i culturals com el cinema o el teatre, i activitats aquàtiques com excursions a la Dragonera, caiac o paddle surf», ha destacat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.