algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Martí March anuncia ara «tolerància zero» de la Conselleria davant possibles nous casos de corrupció i abusos en centres educatius

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, ha reiterat la «tolerància zero» de la Conselleria davant possibles nous casos de corrupció i abusos en centres educatius de les Balears, en referència a la investigació de la directora de l'IES Arxiduc Lluis Salvador i d'un inspector educatiu per presumpta corrupció i a un presumpte cas d'abús sexual denunciat per una professora de l'IES Madina Mayurqa.

Segons ha informat el conseller Martí March en declaracions als mitjans de comunicació, «la Conselleria ja ha demostrat en ocasions anteriors, i amb fets, com quan es va treure a dos professors de l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Balears (Esadib) i quan es va expulsar un docent del Conservatori Superior de Música de Balears, la seva tolerància zero davant casos de corrupció i abusos».

Així, en referència al cas de l'IES Arxiduc Lluis Salvador, March ha explicat que es jutja una directora per cessar un treballador, una actuació que inspecció educativa va considerar que s'havia fet de manera «incorrecta». Per això, malgrat defensar que «Inspecció va actuar correctament» i que «l'advocacia de la Comunitat defensarà aquest inspector», ha demanat «ser prudent i esperar a la decisió de la Justícia per a prendre les decisions corresponents».

Mentre que, respecte al presumpte cas d'abús sexual a una professora de l'IES Madina Mayurqa, el conseller March ha defensat que «des d'Inspecció Educativa es va actuar i l'advocacia de la comunitat autònoma, a instàncies d'Educació, defensarà a aquesta docent».

Amb tot, ha incidit en què es tracta de «dos casos totalment diferents» i, ha posat l'accent que «en funció de les sentències que dicti la Justícia es prendran les mesures que hagin de prendre's».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 2 anys

Des pas, que s'investiguin també els abusos d'autoritat d'algunes directives.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente