algo de nubes
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 7.61°
16°

[DOCUMENT] Sentència històrica contra la piscina de Pedro J. Ramírez a Mallorca

184939

L'Audiència espanyola ha anul·lat dos ordres del Ministeri de Medi Ambient de 2014 i 2016 per les quals es va concedir una pròrroga de 60 anys a la concessió d'ocupació de domini públic al periodista Pedro J. Ramírez per la seva piscina a Son Servera.

Estima així la demanda presentada per l'activista Jaume Sastre, qui va recórrer la concessió administrativa atorgada el 2001 a Pedro J. per a establir un embarcador, terrassa i piscina en una zona de domini públic marítim terrestre a la Costa dels Pins, que ara haurà de desmantellar perquè quedi «garantit el gaudi del domini públic».

La Sala estableix que en el cas de pròrrogues de concessions d'ocupacions del domini públic s'ha de justificar que aquestes instal·lacions no poden situar-se en un altre lloc. I, en aquest cas, el tribunal entén que no s'ha complert amb el deure de justificar raonablement que no existia un altre lloc.

Sentència històrica contra la piscina de Pedro J. Ramírez a Mallorca by Redacció Ona on Scribd

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa mes de 2 anys

No entenc que té d'històrica aquesta sentència. Hi ha milers de sentències sobre aquesta temàtica. Em sembla un titular ridícul i exegerat pel tipus de sentència!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente