algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
12°

MÉS manté el seu compromís amb les internalitzacions dels serveis informatius d'IB3

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà ha reiterat el compromís de la formació per fixar un calendari que culmini amb la internalització dels serveis informatius de l'Ens Públic de Ràdio i Televisió de les Illes Balears. Un compromís ha recordat, adquirit amb els mateixos treballadors. Aquest compromís, ha assegurat, «es manté intacte». Així, ha recalcat que «es tracta d'una reivindicació justa que beneficiarà a la llarga tant als treballadors com a l'administració i a la ciutadania».

Així s'ha manifestat el diputat ecosobiranista durant la darrera comissió de control d'IB3 que aquest dijous ha tancat el període de sessions al Parlament. Ferrà s'ha mostrat sensible a les dificultats que han patit els treballadors d'ençà del 2005, passant per diferents empreses concessionàries del servei. En aquest context ha volgut fer costat als treballadors després de les diferents denúncies fetes públiques en els darrers mesos i també després d'una sentència en contra dels treballadors. «Volem manifestar el màxim respecte a la decisió de presentar un recurs i a la resta de processos que encara estan pendents de resolució en primera instància. Independentment del camí via judicial i les sentències al respecte, mantenim la nostra voluntat de seguir cercant una solució política al conflicte i seguir treballant per una futura internalització».

De fet, durant la comissió de control, Ferrà ha interpel·lat el director general de l'ens en el sentit de conèixer els mecanismes emprats per IB3 per garantir els drets laborals dels treballadors subcontractats. Aquests primers dos anys de legislatura també han estat marcats per les constants reivindicacions al govern espanyol «per defensar els interessos de les Illes a Madrid». Segons Ensenyat «en aquests dos anys hem fet escoltar la veu de les Balears a Madrid», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.