muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

Els bars de copes i restaurants podran obrir des de dissabte fins a les 2

El Consell de Govern extraordinari que es durà a terme divendres, atesa la bona situació epidemiològica que mantenen les Illes Balears, aprovarà una nova relaxació de mesures per a evitar la propagació de la Covid-19 per a les dues setmanes següents. Concretament, s’obriran de bell nou la major part dels locals d’oci nocturn, s’amplia l’horari en la restauració fins a les 02.00 h i s’amplien les capacitats en diverses activitats, establiments i serveis, que pràcticament podran operar amb normalitat, tret de les mesures generals, com són la màscara, la ventilació, la distància i la higiene de mans.

Les mesures que s’aprovaran divendres en el Consell de Govern extraordinari es complementen amb una nova pròrroga dels controls en els ports i aeroports per als viatgers de l'Estat que accedeixin a les Balears. Els controls estan pendents de ratificació per part del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i una vegada rebin el vistiplau judicial es publicaran perquè entrin en vigor després d’haver-se publicat en el BOIB. Així mateix, el Govern no estableix cap limitació a les reunions socials i familiars però recomana precaució en aquestes trobades i mantenir totes les mesures de prevenció generals establertes durant la pandèmia.

Oci nocturn

Es permet l’activitat dels establiments que exerceixin les activitats pròpies de cafè concert o bar de copes, d’acord amb la normativa aplicable al sector de la restauració. Per tant, el consum de begudes i aliments, tant en l’exterior com a l’interior, s’ha de fer asseguts a taula, amb 6 persones per taula a l’interior i 10 a l’exterior. Els clients han d’usar obligatòriament la màscara quan no s’estigui consumint. L’horari de tancament serà com a màxim a les 02.00 h, sempre que ho permeti la llicència d’activitat de l’establiment. No es permet el ball en els espais interiors ni exteriors.

Resta suspesa l’activitat dels establiments que exerceixin les activitats pròpies de discoteca, sala de festa i sala de ball.

Restauració

Es permet obrir els espais interiors a totes les Balears fins a les 02.00 h, sempre respectant el que marquin les ordenances municipals respectives, amb una ocupació de fins a un 50 % de la capacitat en totes les illes. Les taules han de ser de 6 persones com a màxim. L’ús de les barres és autoritzat sempre els clients estiguin asseguts, que es consumeixi menjar, que no es formin grups de més de dues persones i que es respecti un metre i mig de distància entre grups. Aquestes barres hauran de tancar a les 00.00 hores.

Pel que fa als exteriors, s'amplia fins a 12 les persones permeses per taula en totes les illes i s’amplia l’horari també fins a les 02.00 h si les ordenances municipals ho permeten. Es poden ocupar totes les taules.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 2 anys

Hala idò!
Ja es podran emborratxar en públic!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente