nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.06°
13°

Txarango reinterpreta els grans èxits amb 51 artistes en el disc de comiat 'El gran ball'

Txarango ha estrenat a les plataformes digitals El gran ball, un disc doble d'edició limitada que recull grans èxits tornats a gravar en col·laboració amb 51 artistes.

Segons Vilaweb, l'àlbum es va idear com a compensació per a tots aquells que havien adquirit entrades per la gira de comiat del grup suspesa per la pandèmia. Per això, l'edició física és limitada i no s'ha venut a botigues, sinó que es va oferir com a bescanvi d'aquella entrada a qui ho demanés i només es va vendre a la seva web durant un temps limitat.

Es varen vendre 23.500 còpies i tot i que l'edició física ja no es pot adquirir, s'ha fet públic per a tothom a les plataformes digitals.

Lluís Llach, Marcel i Júlia, Natxo Tarrés, El Diluvi, Joan Dausà, Joan Garriga, Judit Nedderman, Zoo, Stay Homas, Amparanoia, Miki Núñez, Alba Reche, Nil Moliner, Doctor Prats, Koers, Germà Negre, Pupil·les, Lluís Gavaldà i Ramon Mirabet són algunes de les veus i bandes que han participat en el disc de comiat de Txarango. Al seu costat, el grup ha volgut «reinterpretar» alguns dels temes més emblemàtics de la seva trajectòria.

Amb la gira El gran circ cancel·lada el 2020, i el festival Clownia novament ajornat fins al 2022, ara resta pendent la promesa del grup de reprogramar aquella gira de comiat quan es pogués tornar a fer concerts, i celebrar així «de la millor manera possible, el final del viatge».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.