nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Polèmica a la UIB: Jaume Carot cessa ara com a assessor de Llorenç Huguet després de ser elegit nou rector

Polèmica amb les eleccions de rector a la Universitat de les Illes Balears (UIB). Jaume Carot, elegit rector el passat 20 de maig, ha cessat aquesta setmana com a assessor del rector sortint, Llorenç Huguet. Un fet que, tot i que sembla que s'ajusta a dret, ha generat malestar en alguns sectors universitaris.

Segons ha publicat el diari Ultima Hora; Jaume Carot, que pendrà possessió del nou càrrec la pròxima setmana, va decidir deixar de ser vicerector de Recerca i Internacionalització a l'equip d'Huguet, l'abril de 2019, per centrar-se en el relleu a la direcció de la UIB.

Ara bé, en aquell moment va ser nomenat assessor del rector en matèria de recerca i relacions amb la European University Association. Segons sembla, els serveis jurídics varen avalar aquest nomenament perquè Carot pogués «fer costat al nou vicerector que el va substituir» i mantenir «la cobertura per a continuar representant a la Conferència de Rectors (CRUE)».

Vinculació

Sigui com vulgui, tot i ser legal, el fet que Carot hagi cessat ara del seu càrrec d'assessor ha generat malestar en alguns sectors de la UIB. La polèmica, fins i tot, ha arribat a les xarxes socials. De fet, el mateix Carot es presentava a les eleccions com un candidat sense vinculació actual directa amb l'encara vigent rectorat. Els sectors crítics consideren que «no és molt ètic ni estètic» això que ha passat amb l'assessoria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Com continua, fa mes de 2 anys

I no cessarà ara a l'actual parella del Rector o tot quedarà en familia?

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente