cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

Les principals entitats culturals de les Balears fan un front comú en defensa de la cultura, la llengua i el país

Germanor i compromís. L'Institut Menorquí d'Estudis, l'Institut d'Estudis Eivissencs, l'Obra Cultural de Formentera, els Joves de Mallorca per la Llengua i l'Obra Cultural Balear desenvolupen aquest cap de setmana a Formentera una trobada per a posar en comú i treballar conjuntament en matèria de cultura, llengua i país.

L'acte central de la trobada es va realitzar aquest divendres al centre Antoni Tur 'Gabrielet' i va consistir en una taula rodona amb el títol 'Avancem Junts. Per la Cultura, la Llengua i la Cohesió Social'. L'acte va servir per a posar en clar els llaços que uneixen i vertebren la lluita de les entitats.

Pel que fa a aquest dissabte, les associacions celebraran una reunió de feina «interna» amb l'objectiu d'establir més sinergies, programar actes conjunts i fixar una calendarització. Així mateix, es preveu que les jornades culminin en un manifest consensuat entre totes les agrupacions. Una tasca d'unió de forces que és més necessària que mai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Endavant, sí, fa mes de 2 anys

Sí, tal com s´espera que ha se ser, i en contra de les tendències castellanitzants, no integradores, i de qui les promou.
Endavant i bon camí, societats culturals de ses Balears.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente