nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Bernat Negre guanya el concurs de monòlegs 'Fem l'humor' d'Ona Mediterrània amb una dissertació sobre els traumes infantils

Riure: aquest era l'objectiu que es van marcar al 'Som Divendres', presentat per Luis García, per tancar la temporada radiofònica. I és que després d'aquests dos anys pandèmics de restriccions i bar tancats, riure és la millor teràpia per recuperar la normalitat que va arribant.

'Fem l'humor' és el concurs de monòlegs que s'ha creat des del programa d'Ona Mediterrània per trobar humoristes que vulguin fer-nos passar l'estona i riure.

Després de la fase prèvia a través del compte d'Instagram del programa (@somdivendres), dijous es va celebrar la gran final d'aquesta primera edició del 'Fem l'humor'.

Hi van arribar per mèrits propis dos candidats. D'una banda, Pere Jota, que va explicar l'experiència d'un mallorquí a Barcelona. De l'altra, Bernat Negre, que va fer teràpia dels traumes infantils. Tots dos van interpretar els seus monòlegs breus davant del públic assistent al pati de Can Alcover.

La deliberació del jurat, format pel còmic Santi Liébana, per Celina Bisbal, del departament de Dinamització lingüística de l'Ajuntament de Palma i pel públic assistent, va proclamar vencedor d'aquesta primera edició Bernat Negre. Enhorabona!

Podeu recuperar el concurs al programa de ràdio, a la 88.8FM o en format podcast a somdivendres.com.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.