cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

El Consell ha aprovat una iniciativa de condemna als atacs d'Israel sobre Palestina

El Consell de Mallorca ha aprovat aquest dijous una iniciativa d'Unides Podem, Més per Mallorca i PSIB, que condemna els atacs d'Israel a Palestina.

La portaveu d'Unides Podem, Magdalena Gelabert, ha defensat que «la violència i els bombardejos sobre la població civil han de cessar per sempre, l'equidistància també».

«La història d'aquest conflicte és la història d'una ocupació il·legal per part d'Israel i d'unes polítiques discriminatòries que suposen un 'apartheid' contra la població palestina», ha censurat.

Gelabert ha ressaltat que «els atacs d'Israel obeeixen clarament a una política de colonització amb l'objectiu de fer desaparèixer el poble palestí».

La moció també exigeix la protecció dels defensors de Drets Humans, treballadors humanitaris i organitzacions palestines. «És vital que es compleixi el Dret Internacional i es reprenguin vies de diàleg i de negociació» ha conclòs la portaveu d'Unides Podem.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Un bambol, fa mes de 2 anys

Disculpi, senyor: quan he llegit el seus arguments, he vist clar que vostè no vol la pau, i a partir d' aquí he perdut l' interès, particularment perquè no estic en contra de ningú, ho cregui o no. Tal volta ho accepti millor si li dic que ens deixem mútuament en pau. Gràcies

Valoració:0menosmas
Per Vos votarana Rita, a les properes eleccions, fa mes de 2 anys

Doncs si. Se veu que. A Mallorca no hi ha temes a tractar i que tot esta perfecte, que ara per omplir la jornada, se dediquen a criminalitzar a l'estat d' Israel i a defensar terroristes islàmics.

Valoració:-1menosmas
Per Bàmbols, fa mes de 2 anys

@Un Bàmbol: Si primer me diu que li argumenti el perquè, de les víctimes col.laterals dels contra-atacs d'Israel a la Yihad i jo li contest amb els meus arguments, no té cap sentit que me digui que el deixi en pau perque li he contestat.
Jo només esper que la gent de bona voluntat s'en adoni de que darrera aquesta falsa pietat cap als "palestíns", hi ha bastanta mala fe i bastant de racisme i una idea encara pitjor.
I ara, amb molt de gust si que el deix en pau, perque no me fa cap il.lusió parlar amb vostè ni amb gent com vostè.

Valoració:1menosmas
Per Un bambol, fa mes de 2 anys

He dit persones innocents d' un costat i de l' altre. Voste descriu molt bé l' adoctrinament dels terroristes als infants. Si, comença a les escoles. Esta vostè lliure d' adoctrinar els seus fills?. I no parlo de defensa pròpia, naturalment que s' han de defensar si són atacats. Però per a mi, si no mira pel bé dels seus propis fills perque això pugui passar un dia, però de veritat, estan condemnats a repetir el conflicte per sempre, passant- ho de pares a fills. I ara, si vol, faci el favor de deixar- me en pau.

Valoració:-1menosmas
Per Això son impossibles, fa mes de 2 anys

@Un bàmbol Vostè no sap que els palestins, fa dos mesos, posaren bombes a un autobus d'una escola de nenes israelí i que mataren a més d'una dotzena s'elles? Tampoc sap que fa unes poques setmanes, aquests mateixos "palestíns" havien cavat un túnels i havien colocat dues bombes a dues escoles,aquesta vegada de nens, però aquesta vegada se va detectar a temps?
Vostè deixaria que els seus fills jugàssin amb uns infants als que des de petits s'els ha inculcat l'odi cap als seus veinats i que el seu esport preferit és tirar-los pedres?
No parli d'entelèquies, perque ja ho han intentat, fíns i tot Israel té un partit àrab, però la majoria d'aquesta gent no té remei.
I Déu no ho vulgui, però si el Marroc continus posant-se beneit i tractant a tot elque cobdícia de territoris seus ocupats, aviat sentirem en les pròpies carns el que senten els jueus.

Valoració:1menosmas
Per Dirigit a Un bàmbol, fa mes de 2 anys

I vostè creu que l'exèrcit israelià primer s'assebenta de a on hi ha famílies amb infans, per després ells llançar les bombes cap a aquests punts,si son sempre els que s'auto malanomenen palestins, els que inicien els atacs? No serà més bé que son els mateixos terroristes d'Hezbolah, de Hamas i del Estat Islàmic,els que cerquen disparar des d'aquests punts, perque se respongui cap a aquesta mateixa direcció, per després poder traficar amb ires i sentiments d'odi amb les fotos de les víctimes?
I com així fan tan de renou per posicionar se a favor dels àrabs que volen expulsar als israelís, però no mouen ni un dit per protestar contra tots els infants que maten les tropes d'Erdogan al Kurdistan i les de Bashal Al Assad a Síria, que si dic que els importen un cogombre encara faig llarg?
I vostè m'ha dit a jo ni més ni manco que nazi, just perque no me crec aquestes mentides dels terroristes islàmics, li diré que els nazis volen destruir i eliminar els jueus i que qualsevol excusa els serveix.
Jo abans pensava que els pro-palestins era gent mal informada, a la que els mitjans de conunicació sobornats pel Jihadisme havien enganat. Però darrerament, analitzant tot el que diuen, ja començ a pensar que és gent que odia als jueus, son una versió de nazis disfressats i mesclats entre la gent d'esquerra i decorats amb un mocador beduí. No m'inspiren cap confiança.

Valoració:0menosmas
Per balearium, fa mes de 2 anys

Veo que se aburre la gente del Consell

Valoració:-4menosmas
Per Un bambol, fa mes de 2 anys

Justifica vostè la mort d' infants, siguin d' un costat o de l' altre?. Seran escuts humans, també diu la propaganda, però les maten igual. Si, se el que me dira, el que diuen sempre: que som un naïf, un beneït innocent que es menja la propaganda dels terroristes, màgica paraula. Però sap, només persones innocents d' un bàndol i de l' altre podran posar fi un dia a aquesta locura, és a dir, els infants, si les deixassin jugar plegats. A no ser, és clar, que el que es pretén sigui l' extermini complet de l' altre part. Llavors no hi ha tanta diferència amb els nazis, no?.

Valoració:-6menosmas
Per Bámbols!, fa mes de 2 anys

Volen que els israelís no se defensin dels atacs de Hamas, Ezbolah i del Estat Islàmic i que els matin a tots?
Jo no sé si qualcú té interessos en ajudar a aquestes bandes terroristes islàmiques, o si és que s'han empassat tota la propaga.nda miserable que aquests mateixos terroristes fan, mostrant a les seves víctimes que ells i només ells, han posat com escuts. Però si continuen assenyalant com a culpables als que només se defensen, enlloc de mostrar als grups terroristes islamistes que son els que en tenen la culpa, que no comptin amb el meu vot.
I així com ara s'esta posant el Marroc, que ja tracten a Ceuta i a Melilla com a "ciutats marroquis ocupades" si el tema alcança les mateixes dimensions que al Proper Orient, son tan bàmbols en aquest aspecte, que encara els donaran la raó als moros i deixaran que ens invadesquin i tot el que seguirà, perque "pobrets ells son els més febles".

Valoració:-1menosmas
Per Miquel Estrades Aguiló, fa mes de 2 anys

https://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Amin_al-Husayni&oldid=26718503»

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente