cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

L'STEI presenta una campanya per la consolidació del personal interí en abús de temporalitat

A vuit dies de la vaga convocada per al 18 de juny, l'STEI Intersindical ha explicat la campanya per la consolidació del personal interí en abús de termporalitat.

En la roda de premsa hi han participat Mateu Moyà, d'Administració Autonòmica, Catalina Salom, de Sanitat, Miquel Gelabert, secretari general, Maria A. Ramis, d'Administració Local, i Lluís Segura, d'Ensenyament Públic.

L'STEI Intersindical ha explicat la realitat d'entre 10.000 i 15.000 persones que fan feina a les diferents administracions i al sector públic instrumental de les Illes Balears i que es troben en abús de temporalitat. Ha relatat com les sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea i les directives comunitàries obliguen l'Estat espanyol a posar punt a aquesta situació.

L'opció del sindicat per a consolidar aquest personal (en abús de temporalitat, segons reconeix la justícia) és «optar per aplicar les articles 61.6 i 61.7 de l'EBEP, que permeten convocar procediments selectius pel sistema de concurs, amb una valoració preferent de l'experiència al lloc de feina».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per carles, fa mes de 2 anys

La solució més plausible, per a mi, seria que continuessin sent personal laboral, no funcionari i d'una manera fitxa, fins la seva jubilació. Llavors que la plaça en qüestió surti a oposició.

Valoració:1menosmas
Per Lidia Alós Gomariz, fa mes de 2 anys

Muchísimas gracias 😘. Me gustaría mucho reunirme con vosotros y ver la posibilidad de reincorporarme si fuera posible després de 5 años de investigación en Yoga dinámico. Otra vez muchas gracias 😊

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente