cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La Sala de Govern del TSJIB avala el pla de promoció de la llengua catalana als jutjats

La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears (TSJIB), que és el màxim l'òrgan de govern intern dels jutjats i tribunals de les Illes Balears, ha avalat el pla de promoció de l'ús de la llengua catalana en les dependències judicials de les Balears. L'aval compta amb el suport de tots els membres de la Sala.

El passat 12 de maig, el president del TSJIB, Carlos Gómez, va anunciar aquest Pla: «Estam dissenyant un pla per a promoure l'ús del català a la Justícia. L'Administració de Justícia és una de les administracions on la implantació de la nostra llengua ha estat més endarrerida. Aquest pla encara no està concretat però sempre serà un pla en positiu», va dir en una compareixença al Parlament.

Gomez va dir que el pla inclouria «cartells informatius en els edificis judicials que informin els ciutadans dels seus drets lingüístics, així com posar a disposició dels jutges diccionaris i altres recursos per a la traducció».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per per a no esperar gran coses, fa mes de 2 anys

realment efectiva o tan sols en teoria, en paper banyat com ara ?
Desconfio moltíssim dels que es diuen suprems en poder, perquè resulta que també ho són en qualques aspectes suposadament democràtics i en canvi són molt negatius.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente