algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Alternativa retreu a March haver aprovat l’Avantprojecte de Llei Educativa «a esquena dels docents i els seus representants»

El Sindicat Docent Alternativa ha retret al conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, que ha aprovat l'Avantprojecte de Llei Educativa de les Illes Balears «d'esquena a una bona part de la comunitat educativa: els docents i els seus representants».

Des del sindicat asseguren que March es va comprometre a presentar aquest avantprojecte i crear grups de treball per poder consensuar-ne els aspectes sociolaborals d'aquesta llei, i afirmen que «els sindicats, que representam els docents, encara estam esperant la creació d'aquests grups i no sabem si s'organitzaran abans de l'aprovació definitiva de la llei».

També es mostren «satisfets» perquè algunes de les esmenes proposades pel sindicat a versions anteriors apareixen a la versió de March, però tot i això, «ara mateix no compta amb el nostre suport».

El sindicat de docents ha manifestat que creuen que «fer una llei educativa abans del desenvolupament de la LOMLOE és precipitat» i que una llei que «afecta un sector tan essencial ha de comptar amb la participació de docents, que són els que estan a les aules».

També han expressat la seva insatisfacció per la poca precisió de l'avantprojecte en algunes qüestions com per exemple la distribució equilibrada de l'alumnat entre la xarxa pública i concertada, les ràtios màximes a les aules o l'autonomia dels centres.

Alternativa també ha dit que «Com a sindicat hem de vetllar per les condicions laborals i econòmiques del 
professorat i volem una memòria econòmica de com es produiran les millores salarials».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quina comandera que té March, fa mes de 2 anys

Fascio!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente