algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

Josep Ferrà afirma que «és inadmissible que l'Estat faci passes enrere en la transició energètica»

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca al Parlament, Josep Ferrà ha criticat durament el posicionament del govern espanyol davant l'aplicació dels terminis previstos originalment per a prohibir la venda de cotxes dièsel. Així, després que la ministra de Transició Ecològica anunciés a Palma que resulta «prematur» posar en marxa la prohibició, Ferrà ha recordat que aquests terminis havien d'entrar en vigor encara abans a les Balears en virtut de la Llei Autonòmica de Canvi Climàtic i Transició Energètica impulsada el partit ecosobiranista la passada legislatura i l'acord bilateral signat amb l'Estat. De fet, la legislació autonòmica fixa la data en 2025, mentre que l'estatal a partir de 2050.

Per aquest motiu, el diputat Josep Ferrà ha declarat que «és inadmissible que l'Estat faci passes enrere en la transició energètica i la superació dels combustibles fòssils». Segons Ferrà, «la crisi del coronavirus hauria de ser una oportunitat per a avançar en la lluita contra el canvi climàtic i no una excusa per a desfer el camí iniciat», ha recalcat.

De la mateixa manera, Ferrà lamenta la manca de compromís del govern espanyol i «la vulneració de la nostra Llei de Canvi Climàtic aprovada de forma sobirana i extraordinàriament més ambiciosa que l'espanyola».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.