nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Les Balears notifiquen 101 nous contagis de Covid-19 en les darreres 72 hores

El Servei d'Epidemiologia ha notificat aquest dilluns al Ministeri de Sanitat 101 nous contagis de Covid-19 en les darreres 72 hores, període de temps en què no s'han registrat nous morts, de manera que el total acumulat és de 60.261 casos notificats i els morts es mantenen en 840 des de l'inici de la pandèmia a les Balears.

Segons ha notificat la Conselleria de Salut i Consum, en les darreres 72 hores, un total de 98 PCR han donat positives, 28 en les darreres 24 hores, 39 diumenge i 31 dissabte. En les darreres 24 hores s'han realitzat un total de 2.137 proves de detecció del coronavirus.

Actualment, hi ha 567 persones ateses pel Servei de Salut, 23 ingressos en planta (un més que el divendres) i 13 pacients en UCI (un més que el divendres). A més, en les darreres 72 hores s'han produït 7 altes hospitalària i 124 d'Atenció Primària.

Pos illes, Mallorca té 16 persones ingressades en planta, 11 en UCI i 433 en Atenció Primària; Menorca té un pacient en planta, un en UCI i 18 en Atenció Primària; Eivissa, 6 pacients en planta, un en UCI i 75 en Atenció Primària; i Formentera només té cinc persones en Atenció Primària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni2, fa mes de 2 anys

Tot aquest desgavell per no sebre la diferència entre
"micro" i "nano", cosa que han de sebre tots els que
tenguin estudis primaris, entre 9 i 10 anys.
¿Com vols que un filtro per micras sigui capaç de retenir partículas de 10 nanometros?. Ès comparar 10 metros amb 10 kilometros.
¿Ensenyan els mestres el sistema mètric decimal, com se feia abans?

Valoració:1menosmas
Per Vaja quin govern..., fa mes de 2 anys

I vinga turistes! I vinga creuers! I vinga gent insolidària!
Que resulta que no controlen els Ertes i n´hi ha que fan
l´agost!

Valoració:5menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

Normal, dadas las concentraciones sin ton ni son en los llamados bares y restaurantes "de moda". Calle Mayor de Santa Catalina, sin ir más lejos. Cuando paso en coche y máscara hasta los ojos, seguro que me comparan con un extraterrestre. Me quedo totalmente helado e incrédulo ante el espectáculo.
Es solo una muestra del disparate, carente de toda precaución. Y por la edad, gente que no está vacunada.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente