algo de nubes
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
11°

Vista prèvia al judici contra 12 acusats de desordres públics per una acció contra el turisme massiu al port de Palma

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de les Balears tenia previst celebrar aquest passat divendres una vista prèvia al judici contra 12 acusats de desordres públics durant una acció contra el turisme massiu organitzada per Arran l'any 2017 al port de Palma.

La vista se va suspendre, havia de servir per consensuar entre les parts, una data per celebrar la vista oral, per tant, s'està a l'espera que es fixi una data.

La Fiscalia demana penes per als diferents acusats que sumen 29 anys de presó per un presumpte delicte de desordres públics.

Segons l'escrit del fiscal, els fets varen passar el 22 de juliol de 2017, quan els acusats varen fer una acció al Moll de la Llotja, a Palma, contra el turisme masssiu.

La Fiscalia sosté que unes 40 persones es varen congregar a la manifestació portant pancartes, pots de fum, bengales i confeti.

Arran va explicar en el seu moment que alguns dels encausats «estaven exercint els drets de protesta i llibertat d'expressió», però també va indicar que «moltes de les encausades ni tan sols es trobaven al lloc dels fets aquell dia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 2 anys

A pasar por la alfombra los 12 iluminatis....

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys

Es turisme és intocable, com sa monarquia, ses forces armades o sa unitat d'Espanya. És el que mos volen inculcar

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente