muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

#ViolènciaMasclista: commoció a sa Pobla, dol a tot Mallorca i el Moviment Feminista convoca concentració per dimecres

183849

El Moviment Feminista de Mallorca ha convocat una concentració de rebuig a l'assassinat de Guarda Ouchene i el seu fill. Serà el proper dimecres, 19 de maig, a les 19.00 hores, a la plaça d'Espanya de Palma.

Dol a sa Pobla

L'Ajuntament de sa Pobla ha «condemnat» l'assassinat «d'una dona i el seu fill aquest dilluns horabaixa a sa Pobla. El nostre més sentit condol a la família, amics i entorn més proper».

Armengol amb el «cor trencat»

Totes les institucions de Mallorca han mostrat el seu reguig i el seu dol per l'assassinat masclista.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha afirmat aquest dilluns que té «el cor trencat» per l'assassinat masclista de sa Pobla i ha demanat «acabar junts amb aquesta barbàrie».

Segons ha expressat la presidenta en un missatge a Twitter, «ràbia, tristesa i el cor romput per l'assassinat masclista de sa Pobla».
«Perdem a una dona i al seu fill. No es pot permetre, ningú pot ser indiferent davant això», ha emfatitzat Armengol, qui ha dit que «junts cal acabar amb aquesta barbàrie».
La presidenta del Govern ha conclòs el seu missatge a xarxes socials enviant una abraçada als familiars i amics de les dues víctimes.

Comunicat d'Homes Transitant

El col·lectiu Homes Transitant ha fet públic un comunicat en el qual declara que «ens dol profundament el saber que -segons veiem en els mitjans de comunicació- a sa Pobla, un criminal acte ha segat de vida d’una dona i la seu fill. Un atemptat criminal, presumptament a comptes d’una acció feminicida. Una vegada més aquí prop de nosaltres es mostra la conducta més cruel envers la vida d’una dona i el seu fill.

Ens sentim dolguts i volem fer un gest rotund de rebuig envers el comportament de violència masclista que tantes vegades denunciem des d'Homes Trnsitant.

Expresam la nostra solidaritat i condol envers les persones, familiares i amigues de les víctimes.

Alcem les nostres veus per clamar i rompre amb el silenci còmplice i amb tota actitud d’indiferència.

Amb respecte referent a la confirmació del succeït, al mateix temps sense cap reserva diem: El masclisme és una cultura que cal eradicar».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.