nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

L'STEI Intersindical reafirma el seu compromís contra la LGTBIfòbia

Aquest dilluns 17 de maig se celebra el Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Lesbofòbia. L'STEI Intersindical, com a sindicat sociopolític, ha reafirmat el seu compromís amb la lluita contra la LGTBIfòbia a qualsevol àmbit de la vida. Sobretot en l'àmbit del treball, «on les persones hi transcorren gran part del temps i on estableixen bona part de les seves relacions socials».

Segons ha assegurat el sindicat, «encara que legalment els avenços per la igualtat i contra la discriminació del col·lectiu LGTBI són significatius, encara ens trobam massa sovint situacions de discriminació contra les persones LGTBI. Discriminacions que sovint es troben normalitzades per perjudicis instal·lats sòlidament en sectors de la nostra societat».

Per tots aquests motius, segons el sindicat, és «imprescindible que des de les organitzacions sindicals es garanteixi l'efectivitat dels drets laborals reconeguts legalment per al col·lectiu LGTBI, així com vigilar i denunciar les conductes discriminatòries que es puguin produir als centres de treball».

Trenta-un anys després que –un 17 de maig de 1990– l'Organització Mundial de la Salut eliminàs l'homosexualitat de la llista de malalties mentals, l'STEI Intersindical «es compromet a lluitar contra la LGTBIfòbia tant als centres de treball com als carrers, fent costat a les organitzacions i moviments socials que treballen per defensar els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.