algo de nubes
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Indígenes zapatistes visitaran les Balears i el Comitè d'Acollida fa una crida a donar-hi suport

El Comitè d'Acollida als Indígenes Zapatistes de les Balears i Pitiüses ha fet una crida a col·laborar, a través d'un 'crowfunding', en el finançament del viatge que membres de l'Exèrcit Zapatista d'Alliberament Nacional (EZLN) tenen previst realitzar per Europa.

Segons han assenyalat aquest divendres en un comunicat, que durant aquest estiu indígenes de l'EZLN recorreran Europa per a teixir aliances i fer un front comú en defensa de la vida en el centre i en harmonia amb el medi ambient.

L'essència de la visita, han explicat, consisteix a compartir les maneres de resistir a les diferents violències d'explotació com el racisme, el masclisme, així com la violència exercida contra el territori i el medi ambient.

«Tothom lluita per la vida, ja no val salvar-se cadascun pel seu compte, les regions, pobles i ciutats ens adonem que el medi ambient i la vida humana estan en perill», han recalcat.

L'organització fa una crida a obrir fronteres, unir forces i «contagiar-se» de l'entusiasme dels indígenes zapatistes del sud-est de Mèxic.

Segons el projecte posat en marxa a nivell estatal i europeu, l'objectiu és aconseguir al voltant de 470.000 euros per a pagar bitllets de vaixell i avió, assegurances, visats, passaports, entre altres despeses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.