cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

El sector de la restauració negociarà amb el Govern que l'obertura dels interiors no sigui només per als bars sense terrassa

Isaac Buj - Europa Press

El sector de la restauració negociarà durant els propers dies amb el Govern que l'obertura dels interiors no sigui només per als bars i restaurants sense terrassa, sinó que tots els establiments puguin reobrir l'interior a partir del pròxim 23 de maig.

Segons ha informat 'Diario de Mallorca' aquest dijous, l'obertura prevista dels interiors per al 23 de maig serà només per a aquells establiments que no disposen de terrassa.

Al respecte, el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, ha indicat que aquesta proposta es va posar damunt la taula en una reunió de les patronals amb l'Executiu autonòmic fa uns dies i ja estaria aprovada.

Robledo ha assegurat que des de Restauració CAEB es negociarà perquè l'obertura dels interiors sigui possible en tots els bars i restaurants.

Cal recordar que, des d'aquest passat diumenge, les terrasses de les Balears poden obrir tots els dies de la setmana en horari continu de 6 a 22.30 hores- i al cent per cent de la seva capacitat, mentre que els interiors estan tancats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ivan Gaia Nicolau, fa mes de 2 anys

Ido no me sembla GENS BÉ PERQUÈ els petits han hagut de tenir tancat un any i mitg sense tenir cap ingrés i els de les terrasses han pogut obrir… que esperin una mica al Manco i AJUDAR els que no tenen Terrassa

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente