nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

Denuncien un palangrer de superfície de la Península que pescava a la Reserva Marina de Migjorn

La Direcció General de Pesca i Medi Marí de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha iniciat l’expedient de denúncia d’un palangrer de superfície de la Península que pescava a la Reserva Marina de Migjorn. Els fets varen ocórrer el passat 23 d’abril a les 7 del dematí. Segons consta a l’acta de denúncia, el vigilant de la Reserva Marina de Migjorn va detectar l’embarcació calada dins les aigües de la reserva, va avisar el patró que no podia pescar en aquella zona i va demanar la retirada del palangre.

La pesca amb palangre de superfície està prohibida a les aigües interiors de les Balears i especialment dins les reserves. El patró va al·legar que no havia realitzat captures i així fou constatat pel vigilant de la reserva marina. A la vegada, el patró de l’embarcació va al·legar que havia calat les xarxes en aigües exteriors però que la corrent va fer derivar l’ormeig de pesca primer dins les aigües interiors i després dins la reserva.

El patró de l’embarcació s’exposa a una sanció per una infracció greu, que pot suposar entre 150 i 30.000 euros de sanció.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un veí, fa mes de 2 anys

Esper que la sanció sigui exemplar, i que s'acabi pagant.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente