algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

Els sindicats rebutgen la proposta de la Mesa d'Empleats Públics

Els sindicats de les Balears, CCOO, UGT, la Federació de Sindicats d'Educació i Sanitat, CSIF i Simebal, han rebutjat les negociacions sobre l'aplicació del 2 i el 0,9%.

Els sindicats han explicat que a les dues reunions de la Mesa General de Negociació dels Empleats Públics es tracta, primer, el tema retributiu, on l'Administració va ratificar la seva anterior proposta.

La segona reunió ha estat per posar data a un Acord Marc de la Mesa d'empleats públics del CAIB per millores sociolaborals i del servei, document que assumirà els acords arribats en les respectives meses sectorials de Sanitat, Educació i Serveis Generals que estan encara per negociar i tancar.

Els sindicats han manifestat que treballaran "per aconseguir els millors acords possibles en cada àmbit sectorial, de manera que l'acordat a les diverses Meses Sectorials sigui aplicable a l'Acord Marc d'empleats públics".

D'aquesta manera, han remarcat que els acord sectorials són, "molt necessaris per a l'estabilitat" dels empleats públics i per "la millora de la qualitat dels serveis públics, però en cap cas donen resposta als motius que iniciaren les protestes i les llargues negociacions".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.