cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.39°

CSIF reclama millorar les condicions de treball dels infermers

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha reclamat una millora de les condicions de treball per la Infermeria i una revisió de les seves competències i funcions, juntament amb l'equiparació salarial.

Amb motiu del 12 de maig, que commemora el naixement de Florence Nightingale, creadora de la Infermeria moderna, CSIF ha reivindicat les plantilles d'infermeria i el desplegament operatiu que suposa adaptar tant els circuits com els recursos humans i materials a la campanya de vacunació contra la Covid-19.

La pandèmia ha posat al descobert les carències del sistema sanitari, per tant, consideren "necessari" augmentar el personal d'Infermeria. Per aquest motiu, estimen que les plantilles han d'ampliar-se en uns 120.000 infermers i almenys 45.000 tècnics en Cures Auxiliars d'Infermeria (TCAE) per a aproximar-nos a la mitjana dels països de l'OCDE.

"Per segon any consecutiu, el personal de la Infermeria afronta aquest 12 de maig en primera línia de lluita contra la pandèmia i els seus efectes sobre la salut de les persones. Segueixen al peu del canó, demostrant la seva plena vocació i professionalitat, el seu esforç i el seu sacrifici per la salut de la ciutadania", defensa CSIF.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.