algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

El Parlament insta el Govern a posar en marxa un protocol sanitari per a rebre turisme de creuers

El ple del Parlament ha aprovat aquest dimarts instar el Govern a desenvolupar totes les gestions necessàries per a l'aprovació i posada en marxa «de manera immediata, inajornable i urgent», del protocol sanitari Covid-19 per a rebre el turisme de creuers entre ports de l'Estat.

Es tracta d'un dels punts aprovats d'una moció presentada pel Grup Popular i defensada per la diputada Salomé Cabrera, qui ha destacat que «milers de llocs de feina» depenen del sector dels creuers a les Balears.

La Cambra autonòmica també ha aprovat el punt que insta el Govern espanyol a aprovar el protocol sanitari a nivell estatal i a reobrir els ports als creuers amb rutes internacionals, amb totes les garanties, a fi de no perdre programacions futures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa mes de 2 anys

Tornem a sa mateixa m... massificació, contaminació i renou. Na Carme Planas deu estar tota satisfeta amb la seva amiga coral, na Francia, sí, sí, aquella nina nacionalista que s'envoltava sa bandera republicana quan anava a ses manifestacions... Cavallet quan eres jove... Qui la veu i qui l'ha vist. Ara que és presidenta podria fer tot el que reclamava dels altres, però ja hem vist que la veu de son amo és l'única que ella obeeix i és muda quan convé i també fa l'orella de mercader ben sovint. A on són les polítiques promeses per a la llengua, el territori, treball, etc.,etc. Sra. presidenta i altres membres del Govern de ... Progrés(?) que l'hi fan de comparsa ben sovint per més indignació dels que us hem votat...

Valoració:0menosmas
Per Toni, fa mes de 2 anys

Més massificació no, gràcies.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente