nubes dispersas
  • Màx: 18.3°
  • Mín: 13.93°
18°

STEI: «La Conselleria de Salut ha d’aclarir la vaccinació del personal docent i no docent encara sense cap dosi»

L'STEI Intersindical ha sol·licitat una reunió amb la directora assistencial, M. Eugènia Carandell, que coordina la vacunació de la Covid-19, amb la finalitat d’aclarir qüestions sobre la vacunació dels docents i no docents que encara no estan vaccinats. El que al principi de la vacunació del grup 6 (serveis essencials) semblava estar clar, en què tots els docents i personal no docent dels centres educatius, serien vacunats amb la finalitat d’aconseguir la immunitat a les escoles, s’ha anat torçant.

Al finals de febrer començava la vacunació a Eivissa, amb l’Astrazeneca, i ràpidament s’havia d'estendre a qualsevol docent, personal de neteja dels centres, ATE, etc. de les Illes. Unes hores després, el professorat rebia informacions contradictòries, que deixaven fora de la vacunació els docents dels centres d’adults, de les escoles oficials d’idiomes, conservatoris de música i dels CEP, amb l’excepció d’Eivissa.

«Les Delegades de Prevenció de Riscos Laborals dels docents, davant aquest tracte discriminatori, varen explicar a la Conselleria de Salut que no entenien aquesta exclusió. A força d’insistir i unir esforços es va aconseguir que es vaccinàs el professorat dels centres d’adults, però l’Astrazenca ja només es posava als majors de 60 anys», han explicat.

L’STEI Intersindical està molt preocupat perquè en breu s’han d’examinar a les Escoles Oficials d’Idiomes, un gran nombre de persones, i encara aquest docents no han rebut cap dosi de la vacuna. La seva preocupació i perplexitat creix en saber que el personal de neteja dels centres educatius tampoc ha rebut el vaccí.

El sindicat, des de la Confederació d’STEs, ha fet arribar al Secretari d’Estat del Ministeri d’Educació i FP la preocupació del col·lectiu docent, respecte de la interrupció de la segona dosi. Prèviament a demanar la reunió formal amb Salut, s’ha reunit amb la Conselleria d’Educació i Formació Professional per obtenir informació de les llistes de docents i personal no docent que ha remés a Salut. L’STEI demana el màxim de transparència i d’informació sobre la vaccinació del personal docent i no docent que encara no ha rebut cap dosi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.