algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Els bars i restaurants de Mallorca obriran els interiors a partir del 24 de maig

La CAEB Restauració ha acordat amb el Govern que els interiors de bars, restaurants i cafeteries de Mallorca puguin obrir al 50 per cent d'aforament d'aquí a 15 dies, i que a partir de diumenge aquests negocis puguin fer horari continu fins a les 22.30 hores, en lloc de tancar entre les 17.00 i les 20.30 hores com fins ara.

Es tracta d'una proposta traslladada d'urgència per la patronal al Govern, que segons la CAEB ha acceptat aquestes mesures. En principi hi ha acord perquè l'horari continu es pugui fer de diumenge a dijous, tot i que la part empresarial insisteix que sigui durant tota la setmana, cosa que encara s'estaria negociant, segons ha informat el president de la CAEB Restauració, Alfonso Robledo.

Així mateix, Robledo ha apuntat que el Govern plantejava que només poguessin obrir interiors aquells establiments que no tinguin terrassa i la patronal ha reclamat que fossin tots per igual.

A més també s'han tractat possibles mesures de dinamització per a estimular l'activitat en el sector, i el Govern s'ha compromès que els autònoms puguin rebre els ajuts estatals des de juny i les societats des de juliol.

El president de la CAEB Restauració ha insistit en la necessitat de conèixer un calendari de desescalada i que a finals de juny pugui estar al 100% de la planta oberta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.