algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

Denuncien que les Escoles Oficials d’Idiomes hauran de fer proves a 9.000 alumnes sense tenir el personal vacunat

UGT Ensenyament denuncia que les Escoles Oficials d’Idiomes hauran de fer proves a 9.000 alumnes sense tenir el personal vacunat

L'EOI de Palma haurà d’examinar 2.000 alumnes de català, quan abans de la pandèmia aquesta xifra era de 600. El sindicat explica que aquests increments «es deuen a que la Direcció General de Política Lingüística no examina del català fins al setembre. Però, el nombre d’inscrits també s’ha incrementat en els altres idiomes. Per exemple en el cas de l’anglès abans de la pandèmia hi havia 500 matriculats i ara aquesta xifra s’ha duplicat».

UGT Ensenyament demana l’acceleració de la vacunació en els docents i que estiguin vacunats abans de la realització de les proves. Uns exàmens finals que en general afecten a 9.000 alumnes i mentre ja s’han vacunats els docents de les EOI d’Eivissa, no s’ha fet amb la resta de professors de Menorca, Formentera, Calvià, Manacor o Inca o a l’Escola Oficial de Palma.

UGT reclama l’acceleració de la vacunació al personal docent i no docent dels centres educatius. El sindicat demana millor coordinació entre Salut i Educació per a la vacunació del personal docent i no docent que no han estat vacunats.

El sindicat reivindica que es facin públics els criteris que utilitzen i que hi hagi una major coordinació tant en centres privats com públics. Expliquen que han passat tres mesos i que hi ha gent que no ha estat vacunada de la primera dosi, mentre hi ha docents que ja van per la segona dosi. El sindicat ha demanat en reiterades ocasiones una informació més clara.

Per altra banda, UGT Ensenyament ha demanat un llistat únic d’opositors i membres dels tribunals que han de rebre la segona dosi de la vacuna perquè no coincideixi en el moment de l’oposició. Demanen que es gestioni des de l’IBsalut el més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carme, fa mes de 2 anys

Gràcies per donar-nos veu!! Seguirem lluitant perquè no se'ns discrimini!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente