algo de nubes
  • Màx: 17.1°
  • Mín: 12.25°
16°

En marxa una nova convocatòria de proves de llengua catalana

183337

La Direcció General de Política Lingüística ha anunciat una nova convocatòria de proves per obtenir certificats oficials de coneixements de llengua catalana. Serà la segona d’enguany i es farà al mes de setembre. El procés de la convocatòria de proves de gener de 2021 va concloure el passat divendres amb la publicació dels resultats definitius. La situació d’emergència sanitària causada per la Covid-19 ha obligat a fer un esforç extraordinari que s’ha traduït en una convocatòria sense cap incidència en aquest aspecte.

Les proves es duran a terme durant el mes de setembre de 2021 a Ciutadella, Eivissa, Formentera, Inca, Manacor i Palma. S’avaluaran tots els nivells (A2, B1, B2, C1, C2 i LA), i només serà possible inscriure’s a les proves d'un sol certificat. El termini d'inscripció a les proves comença aquest dimarts, 4 de maig, i s’allargarà fins al dia 17 de maig. Es recomana fer la inscripció de forma telemàtica, a través del web de la Direcció General de Política Lingüística. També es podrà fer presencialment a les oficines de la Direcció General o a qualsevol registre oficial.

Tota la informació relativa a la convocatòria, el calendari i la inscripció es pot consultar a l'adreça dgpoling.caib.cat. Per mor de la situació sanitària causada per la Covid-19, la Direcció General de Política Lingüística podrà modificar les bases de la convocatòria si les circumstàncies ho requereixen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.