cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

El Govern habilita un número de telèfon per a repescar els majors de 80 anys que no hagin estat vacunats

183239

La Conselleria de Salut i Consum habilita el telèfon 971 211 998 per a repescar totes les persones residents a les Illes Balears, majors de 80 anys, que no hagin estat vacunades encara.

L’objectiu de la Conselleria de Salut i Consum és arribar al 100 % de la vacunació de la població. Amb aquesta premissa, ha habilitat un número de telèfon que estarà disponible per a la població el grup d’edat de la qual ja hagi estat vacunat i que per qualque motiu aquesta no hagi estat vacunada encara.

Aquest telèfon va dirigit a residents a les Illes Balears que poden tenir targeta sanitària vinculada a una mútua d’assegurança, persones que hagin canviat la seva adreça o número de telèfon i no hagin pogut ser localitzats, o persones que en una primera cita rebutjaren ser vacunats i ara ho vulguin ser, etc.

El Servei de Salut estima que hi pot haver aproximadament un 15% de les persones majors de 80 anys que encara no ha estat vacunat. A mesura que finalitzi la vacunació dels següents grups (70-79 anys; 60-69 anys) el número de telèfon anirà incloent aquesta població.

En aquests moments el Servei de Salut ha vacunat almenys amb una dosi el 88% dels usuaris i treballadors de les residències, i el 85% dels majors de 80 anys. Aquesta setmana s’espera finalitzar la vacunació de la població major de 70 anys i durant el mes de maig s’iniciarà la vacunació de la població d’entre 50 i 59 anys.

A més, els ciutadans nascuts entre els anys 1952 i 1961 poden demanar cita per mitjà del web BITCITA.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris