muy nuboso
  • Màx: 17.8°
  • Mín: 11.1°
17°

Inauguren la primera fàbrica de màscares FFP2 de les Illes Balears

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha participat en la inauguració de Protección Sanitaria Balear (Sanitary Services, SL), la primera fàbrica de màscares FFP2 de les Illes Balears. Situada al polígon de Marratxí, aquesta empresa va començar fa uns dies a produir màscares i té capacitat per a fer-ne un milió i mig al mes, quan la fàbrica funcioni a ple rendiment.

La presidenta Armengol ha elogiat aquesta iniciativa com una mostra de «valentia i compromís amb aquesta terra», dedicada a fabricar un material que és «essencial». La presidenta ha destacat que aquesta empresa és un exemple de «sector productiu que dona valor a la nostra economia» i ha ressaltat el fet que ho fa amb un sistema d’economia circular i residus zero. «Poder proveir-nos d’allò que és bàsic per a nosaltres és fonamental», ha indicat la presidenta, qui també ha recordat que fa un any el Govern va fer una convocatòria per a empreses i indústries de les Illes Balears que poguessin proveir material de protecció individual i de prevenció de la Covid-19, una iniciativa a la qual aquesta empresa es va sumar. Finalment, Armengol ha mostrat el suport del Govern a «empreses d’aquesta terra que es dediquen a qüestions que tenen un gran valor afegit».

Protección Sanitaria Balear produeix màscares compostes per cinc capes, que garanteixen el 98 % de filtració i compleixen el Reglament europeu UE 2016/425 CE.

La presidenta Armengol ha participat en aquest acte acompanyada pel gerent i copropietari de l’empresa, Ricardo Alonso, qui ha mostrat les instal·lacions als assistents. També hi han participat el batle de Marratxí, Miquel Cabot; la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font; el director de Gestió i Pressupostos del Servei de Salut, Manuel Palomino, i el cap d’àrea de la Subdirecció de Compres i Logística del Servei de Salut, Antoni Mascaró.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per inca, fa mes de 2 anys

Molt bona iniciativa. S'ha de recuperar el teixit industrial i invertir en i+d, si hem de viure del turisme només tendrem misèria.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente