nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Armengol creu que a través del diàleg, l'Estat espanyol retornarà l'IVA que deu a les Balears

La presidenta del Govern Francina Armengol, s'ha mostrat aquest dimecres convençuda que l'Estat espanyol retornarà a les Balears la mensualitat de l'IVA pendent encara que seguint la via del diàleg, després que el Tribunal Suprem hagi obligat al fet que Castella i Lleó rebi la seva mensualitat pendent.

En declaracions als mitjans en un acte a Palma, Armengol s'ha mostrat partidària de la via del diàleg i la negociació amb l'Executiu espanyol i la resta de territoris per a la reclamació del muntant pendent (uns 78 milions d'euros) encara que ha fet valdre les aportacions als altres territoris via fons no reemborsables o els fons de recuperació.

Per part seva, PP, MÉS per Mallorca i Ciutadans han reclamat aquest dimecres al Govern que segueixi la via de Castella i Lleó i denunciï al Govern després de la sentència del Tribunal Suprem a la reclamació de Castella i Lleó del pagament de la liquidació de l'IVA de 2017. En línia amb Armengol, el PSIB ha defensat la via del diàleg i la negociació.

Després de donar-se a conèixer la sentència, aquest dimarts des del Govern es va expressar la confiança en una solució consensuada amb el Ministeri d'Hisenda, aplicable a totes les comunitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mili kk, fa mes de 2 anys

HA HA HA HAAAAAAA
abans volaran els porcs!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente