cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

La vaga en els serveis informatius d'IB3 es manté després d'una reunió sense acord amb Dalton

El Comitè de vaga dels Informatius d'IB3 manté la convocatòria d'aquest pròxim divendres, després d'haver mantengut una reunió amb la concessionària del servei d'Informatius, Dalton Audiovisual, en la seu del Tribunal d'Arbitratge i Mediació de les Illes Balears (TAMIB).

Des del Comitè han informat que la trobada ha finalitzat sense acord, per la qual cosa la convocatòria de vaga d'aquest pròxim divendres es manté. En aquests moments, s'estan negociant els serveis mínims per a la vaga amb la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

Han assistit a l'acte d'aquest dimarts els membres del Comitè de vaga, els representants de la contracta Dalton Audiovisual i directius d'Ens Públic de Radiotelevisió.

Els treballadors subcontractats dels Informatius reclamen la retirada de «la prohibició per part de Dalton de comunicar-se amb el personal de l'Ens». Així mateix, sol·liciten l'aplicació de la pujada salarial del 10 per cent a tot el personal i la internalització del servei. D'acord amb el Comitè de vaga, tant Dalton com IB3 han rebutjat aquestes demandes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.