cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

El Consell destina 40.000 euros a ajuts per a la celebració dels 500 anys de les Germanies

27/04/2021 Ayudas del Consell de Mallorca por los 500 años de las Germanías. SOCIEDAD ESPAÃ'A EUROPA ISLAS BALEARES AUTONOMÍAS CONSELL DE MALLORCA | CONSELL DE MALLORCA

El Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Política Lingüística, té en marxa una línia de subvencions que posa 40.000 euros a la disposició d'empreses per a l'organització d'activitats per a commemorar els 500 anys de les Germanies.

La institució insular ha explicat, aquest dimarts, que poden ser beneficiàries les empreses amb personalitat física o jurídica situades a Mallorca i les comunitats de béns que, malgrat no tenir personalitat jurídica, puguin dur a terme projectes, activitats o comportaments o es trobin en la situació que motiva la concessió de la subvenció.

A més, poden acollir-se a aquesta convocatòria de subvencions les sol·licituds per a activitats realitzades des del primer de gener fins al 31 de desembre d'enguany, referides a la commemoració dels 500 anys de Germanies a Mallorca, per a organitzar conferències, jornades i seminaris; visites guiades i altres activitats vinculades al món educatiu.

A més, també poden optar a les subvencions produccions audiovisuals i les publicacions directament relacionades amb les Germanies.

En virtut de la convocatòria, els beneficiaris han de vetllar pel rigor històric de les activitats que siguin objecte de subvenció i l'idioma en què es realitzi l'activitat ha de ser majoritàriament en català.

Així, les activitats s'han d'oferir en català i també s'han d'anunciar i difondre, tant per a xarxes socials com en el material físic de difusió com a pòsters o cartells. Les sol·licituds de subvencions d'aquesta convocatòria es poden presentar fins al 13 de maig, inclòs i les empreses estan obligades a fer-ho telemàticament.

La determinació de l'import de l'ajuda es fixarà en virtut de la puntuació obtinguda d'acord amb els criteris d'avaluació de la convocatòria com l'interès, qualitat de l'activitat i el pla de difusió de la promoció.

La subvenció concedida per a activitats ja realitzades en la data de la sol·licitud s'abonarà una vegada s'hagi justificat. Si el beneficiari ha demanat un pagament anticipat del 100% i compleix els requisits per a accedir a la bestreta, s'abonarà anticipadament el 100% de l'ajuda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.