nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Les Balears registren 57 nous contagis i 5 morts per Covid-19

El servei d'Epidemiologia del Govern ha notificat aquest dimarts 57 nous casos de Covid-19 i cinc morts, amb el que la xifra acumulada de casos se situa en 58.889 contagis des que va començar la pandèmia i la de morts, en 820.

Des de la Conselleria de Salut han matisat que aquestes cinc defuncions comunicades es deuen a una revisió de casos. Quatre s'han detectat en una revisió de la mortalitat de febrer, mentre que una es va produir el passat 22 d'abril.

En les últimes 24 hores s'han practicat 2.522 proves per a detectar el Covid-19 a les Balears, de les quals 57 han resultat positives (17 més que el dia anterior). Això suposa una taxa de positivitat del 2,26 per cent.

Per Illes, 40 proves positives corresponen a Mallorca, nou a Menorca i vuit a Eivissa. Fins avui s'han realitzat més de 1,24 milions de proves a Balears.

A més, respecte a aquest dilluns s'han produït 36 altes, cinc d'elles hospitalàries. Els pacients ingressats en planta baixen en cinc casos, fins a 36, però la pressió en Unitats de Vigilància intensiva (UCI) augmenta amb tres casos més, fins a 22.

Per Illes, Mallorca té 30 pacients ingressats en planta i 15 en UCI; Eivissa 11 en planta i quatre en UCI; i Menorca té tres pacients en UCI i cap en planta.

Actualment hi ha 57 professionals sanitaris en vigilància en relació al Covid-19, dels quals deu són positius actius.

Finalment, la situació en residències es manté sense nous contagis entre usuaris, i tres treballadors amb contagi actiu. Des de l'inici de la pandèmia han mort a Balears 259 usuaris de residències d'ancians.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.