algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Palma XXI reivindica una política transversal de participació ciutadana des de les institucions

Palma XXI ha reivindicat que les entitats ciutadanes puguin participar en el projecte de Nuredduna.

L'associació ha considerat «fonamental» per a un bon govern que l'urbanisme sigui «participatiu, tal com el contemplen les diverses legislacions i tractats europeus, que des de principis del segle XXI així ho assenyalen».

«La participació ben estructurada i ben aplicada genera molts beneficis, especialment als seus governants, que se senten secundats pels resultats de les consultes realitzades", han explicat des de Palma XXI, alhora que han assenyalat que la falta de participació en intervencions urbanístiques importants» com la de la Plaça Major o Nuredduna fan que apareguin conflictes «que semblen insalvables entre l'administració i la ciutadania».

Des de Palma XXI han comentat que en el projecte de Nuredduna no s'ha realitzat cap consulta estructurada «i està generant molta confrontació, conflicte que va poder, almenys, suavitzar». «Independentment de les diferents visions que existeixen sobre aquest projecte, mai és tard per a donar veu a les entitats ciutadanes interessades a fer una ciutat millor», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.