lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

UGT presenta més de 400 signatures per a alertar sobre les dificultats de la insularitat

La Federació de Serveis Públics d'UGT les Balears, a través de l'àrea d'Administració General de l'Estat, ha presentat més de 400 signatures a Delegació del Govern espanyol per a alertar sobre les dificultats derivades de la insularitat.

El sindicat ha reclamat a Delegació del Govern espanyol a les Balears que «realitzi de manera urgent" les gestions possibles per a solucionar la situació d'insularitat a les Illes.

En aquest sentit, ha denunciat la «insuficient cobertura dels llocs de treball, falta de mitjans materials, sobrecàrrega de treball i impossibilitat de proporcionar a la ciutadania serveis públics de qualitat, la qual cosa provoca estrès, cansament i frustració».

També ha transmès que no s'indemnitza correctament «l'alt cost de vida i habitatge a Balears, ni les dificultats derivades de la insularitat, per la qual cosa la qualitat de vida dels empleats és inferior» a la del conjunt de funcionaris de la resta de l'Estat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Margalida, fa mes de 3 anys

Es veu que per als secretaris generals de la UGT una de les "dificultats insulars" és la de parlar en català. Sincerament, el paperot que fan aquests dels denominats sindicats majoritaris és històric. Si poguéssim accedir al nombre real d'afiliats que tenen, comprendríem millor la submissió que tenen a les institucions, que són les que reparteixen les subvencions, via convenis de col·laboració.

Valoració:0menosmas
Per Prats, fa mes de 3 anys

No son conscients dels greus problemes que tenim, sobretot hora de fer conexions entre illes.
Un cas fresc d'aquesta setmana, dimecres mig dia criden un professor interí per incorporar-se, divendres a primera hora a fer classes a Evissa .
Si hagués estat a qualsevol altre lloc que no fosen dues illes agafa el cotxe i fa els 142 quilometres i ja pensarà com s'organitza.
Aquí hem d'agafar passatges amb horaris escafits que no arribes a la feina a primera hora i si parlam de l'habitatge un altre calvari.
I després ens diuen, quina sort que teniu descomptes...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente