algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
18°

El Consell es reuneix amb els ajuntaments per a fer seguiment de la pandèmia

La presidenta del Consell de Mallorca Catalina Cladera, i la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido, s'han reunit aquest dijous amb els alcaldes de l'illa per a fer seguiment de la Covid-19.

En la reunió telemàtica, Cladera i Garrit han informat els representants municipals de la situació epidemiològica a l'illa, que es manté estable, així com les noves mesures de flexibilització que el Consell de Govern aprovarà aquest divendres.

En la mateixa trobada, també s'ha valorat el procés de vacunació en marxa i s'han escoltat les peticions i propostes dels diferents municipis que han plantejat qüestions relacionades amb les mesures.

«Consell, Govern i ajuntaments continuam coordinats, tant en la gestió de la pandèmia i l'aplicació de les mesures per a frenar la incidència del virus a Mallorca, com en la reactivació», ha expressat la presidenta. «Aquesta labor conjunta i responsable ha permès mantenir el control de la pandèmia i aplicar mesures de flexibilització de manera progressiva i prudent, però no hem de baixar la guàrdia, no ens podem permetre tornar enrere», ha conclòs.

En nom del Govern, Garrido ha agraït als ajuntaments la seva comprensió i col·laboració a l'hora de complir les mesures.«El més important és salvar vides i garantir una situació sanitària que ens permeti avançar cap a una temporada turística segura, que doni treball i activi la recuperació econòmica i social», ha apuntat la consellera.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris