nubes dispersas
  • Màx: 12°
  • Mín:

UOB sol·licita a Educació una Mesa Sectorial per a tractar l'inici del pròxim curs

UOB Ensenyament ha entrat una instància al registre de la Conselleria d'Educació i Formació Professional sol·licitant que es convoqui una Mesa Sectorial per tractar l'inici del proper curs com més aviat millor.

«A dia d'avui, l'únic que sabem de manera informal és que la DG de Planificació i Centres treballa amb la hipòtesi d'augmentar la presencialitat a l'ESO sempre que la situació pandèmica ho permeti».

Des del sindicat, consideren que després d'un curs convivint amb la pandèmia «es fa necessari aprendre d'allò viscut i malgrat la situació pandèmica sigui encara molt volàtil des d'UOB Ensenyament consideram imprescindible planificar el proper curs amb la major antelació possible».

Per això, apunten que «només amb una antelació suficient es podrà evitar la presa de decisions a final de curs que coincidirà amb el procés d'oposicions i durant els mesos de juliol i agost. Per altra part, després d'un curs tan complicat, més que mai es fa prescriptiu el dret al descans per part del professorat».

Qüestions com el manteniment de les ràtios, la presencialitat a l'ESO, la gestió d'espais en els centres, l'assumpció de la funció de tutoria per part dels mestres especialistes, l'atenció a la diversitat dels alumnes amb necessitats educatives o la realització dels mòduls amb continguts de caire pràctic dels Cicles Formatius són alguns dels interrogants que des d'UOB Ensenyament volen resoldre abans de final de curs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Errada, fa 8 mesos

Hi ha una errada a la notícia. UOB mai "sol·licita" res. Sempre exigeig.

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente