nubes dispersas
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 11.93°
15°

El Govern retarda el toc de queda a les 23 hores

El Govern ha decidit ampliar l'horari de les terrasses a l'horabaixa a partir del pròxim dilluns i ampliarà el toc de queda fins a les 23.00 hores per a facilitar que bars i restaurants puguin oferir servei de sopar.

El Govern es reuneix aquest dijous a la Mesa de Diàleg Social per a plantejar-los el procés de desescalada a partir del dilluns, data en la qual s'aixequen les restriccions que estan en vigor.

El plantejament inicial de l'Executiu és mantenir l'actual horari, amb l'obertura de les terrasses fins a les 17.00 hores i habilitar un horari de sopars que podria començar a les 20.00 hores i prolongar-se fins a les 22.30. Per a això ha d'ampliar-se el toc de queda, que està fixat a les 22.00 hores des del mes de desembre passat.

La proposta de l'Executiu passa per mantenir tancat l'interior dels locals ja que els experts insisteixen que els contagis es produeixen de manera majoritària en espais tancats. A això s'afegeix que, en els establiments de restauració, la gent no porta màscara.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marga Mulet, fa mes de 2 anys

És el moment.



A partir del pròxim dilluns s’ampliarà el toc de queda fins a les 23.00 hores.



Des del meu punt de vista, El Govern ha decidit bé, trobo que aquest canvi serà molt positiu per la major part de la població. A la fi els bars podran començar a recuperar el temps perdut, oferint de nou el seu servell pel vespre.
Els joves també els fera bé aquest canvi, ells es mereixen poder desconectar fins més tard, ja que ells també estan fent un gran esforç i molta feina seguint endavant amb els seus estudis vivint amb aquesta situació.



A més, estem al moment perfecte per dur a terme aquest canvi d’horari. Els contagis diaris estan disminuint i fa més d’un mes que hem començat a vacunar. És el moment, però no per això hem de baixar la guàrdia, podem seguir fent-ho bé.

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 2 anys

Ara, com que el sol se pon més tard, se veu que es virus també surt més tard, per això retarden es toc de queda.
Quins dois! Se tracta de mantenir sa menor mobilitat possible, que aquest punyetero virus només se pot contenir reduint contactes.

Valoració:0menosmas
Per Pep Corba, fa mes de 2 anys

Als hotelers,es queixan,perqué no als permetan obrir a l'interior; lo que haurian de fer ( diuen que no son policias ) complir, i complir les normas;un cop que els clients,tocan cadira,mascareta fora,o devall la barra; de les distancias,ja no hen parlem,han duplicat les taulas.
Peró,manifestacions il.legals,sensa distacias,mascaretas,amb banderas d'espanya,i l'aguila,gent de l'ultra dreta,discomòvil,..aixó o fan be.
Segur,que desitjan,una ida,pero es a madridsuiss,ja sabeu.....

Valoració:-1menosmas
Per Cantant sota pluja, fa mes de 2 anys

Ànims doncs, i ventilar extra on se pugui...
Curiós que afecta molt s'aire qui parla fluixet però ràpid i estona. I és clar, encara més on s'ha parlat fort o cantat.



Això sí, convé cantar molt a sa dutxa, o a fora, en bombolla o per videoconferència . És bona gimnàsia i emotiva, ehem, si no desentonam i gusts des veinats....

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente