algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Les eleccions a rector de la UIB se celebraran el 20 de maig

El Consell de Direcció de la Universitat de les Illes Balears ha acordat, a proposta de la Comissió Electoral reunida aquest dimarts, obrir el procés electoral pel qual es convoquen les eleccions a rector, que se celebraran el 20 de maig en primera volta i el 27 de maig en segona volta, en el seu cas.

En una nota de premsa, la UIB ha indicat que serà la primera vegada que la votació es farà de manera telemàtica. La convocatòria es publicarà el 27 d'abril en el Butlletí Oficial de la UIB extraordinari, en el qual es fixarà el calendari del procés. Està previst que els candidats tinguin tres dies, fins al divendres 30 d'abril, per a presentar les candidatures, per la qual cosa la Comissió Electoral proclamarà als candidats el 03 de maig.

La campanya electoral està previst que sigui del 4 al 19 de maig i la votació es durà a terme el 20 de maig en primera volta. En cas que cap dels candidats hagi obtingut més de la meitat dels vots a candidatures vàlidament emesos, es farà una segona volta el 27 de maig. La comunitat universitària ha de triar el rector entre els funcionaris en actiu del cos de catedràtics d'Universitat que prestin serveis en la UIB.

Aquest vot es ponderarà per sectors: el 51 per cent, per als professors doctoris amb vinculació permanent a la UIB; un 12 per cent, per a la resta de personal docent i investigador; un 25 per cent, per als estudiants, i un 12 per cent, per al personal d'administració i serveis

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.