algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El Govern planteja a la restauració ampliar l'aforament de les terrasses i l'horari d'obertura però mantenir tancats els interiors

El Govern ha plantejat al sector de la restauració la possibilitat d'ampliar els aforaments i els horaris d'obertura de les terrasses dels bars i restaurants però mantenir tancats els interiors.

Segons ha informat el president de Restauració CAEB, Alfonso Robledo, aquest dimarts en declaracions a Europa Press, el Govern ha proposat al sector incrementar la superfície de les terrasses «a les voreres on es puguin ampliar sense entorpir el pas de vianants» i ampliar la obertura de les terrasses al cent per cent del seu aforament.

A més, la proposta del Govern planteja una possible ampliació de l'horari d'obertura de les terrasses. En concret, ha explicat, es mantendria el tancament a les 17.00 hores «per por al tardeo» però es podria reobrir des de les 19.00 fins a les 21.30 hores facilitant així el servei de sopar.

Aquesta proposta de flexibilització de restriccions, però, no contempla l'obertura d'interiors de bars i restaurants, una cosa que continua reclamant el president de Restauració CAEB perquè «hi ha molts negocis que no tenen terrasses».

«Des Restauració CAEB consideram que s'haurien de poder obrir els interiors, per reserves, tal com es pot fer en els restaurants gallecs», ha assenyalat Robledo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni M.P., fa mes de 3 anys

Uep :-)
Si sa covid19 contagia prou en aerosol, ens modifica algunes precaucions.
Trob encertat cercar i llegir gratis a The Lancet "Ten scientific reasons in support of airborne transmission of SARS-CoV-2"
Ànims en ventilar bé, sobretot a qui estigui a llocs públics, inclús si han estat visitats una bona estona abans
Salut a tothom, i bona divulgació :-)i

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente