algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

La pandèmia a les Balears continua estable: 69 nous contagis, 26 altes i cap mort més per coronavirus

El servei d'Epidemiologia del Govern ha notificat aquest dissabte al Ministeri de Sanitat un total de 69 nous contagis de la Covid-19, a més de 26 altes i cap mort.

Segons la informació publicada per la Conselleria de Salut i Consum, la xifra de morts des de l'inici de la pandèmia a les Illes es manté en 781 persones i el total de casos acumulats ascendeix a 58.418.

En les últimes 24 hores, Salut ha realitzat un total de 2.625 proves diagnòstiques, de les quals 47 han resultat positives (41 menys que ahir). Amb aquests resultats, la taxa de positivitat se situa en l'1,79%.

A més, fins al moment, s'han realitzat 1.219.108 proves de detecció del coronavirus. En les últimes 24 hores, els resultats positius per illes es reparteixen en 44 a Mallorca i 3 a Eivissa.

Quant a la situació en l'atenció sanitària, actualment 962 persones estan sent ateses pel Servei de Salut. Respecte a aquest divendres, s'han produït 4 altes hospitalàries i 22 en Atenció Primària, la qual cosa suma un total de 26.

A l'UCI hi ha 21 persones ingressades, 1 menys que ahir, i ingressades en planta, 36. Sobre la situació a les residències de gent gran, no hi ha cap usuari amb coronavirus i el total de morts es manté en 259. Els professionals contagiats són 3. Per part seva, els professionals sanitaris en vigilància per la Covid-19 són 60, dels quals 10 són casos actius.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 3 anys

Malgrat no faci feliç al fatxum, que esta desesperat per tornar omplir se les butxaques i maltractar a la nostra gent, la veritat és que les Illes Balears és una de les tres comunitats a on hi ha menys casos de COVID. I deu ser gràcies a les mesures sanitàries del Govern, perque no fa cara de que sigui grácies a una oposició plena de renouers, que enlloc de donar una ma, aprofiten la pandèmia pels seus interessos.

Valoració:0menosmas
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Tot això de contagis ès il·legal.
Tot això de PCR que donan positiu o negatiu ès il·legal.
Hi ha sentèncias de tribunals de Portugal i Austria.
I se pot acabar que lis apliquin las lleis de Nuremberg sobre aquestas notificacions.
Quan la maquinària se posi en marxa ès molt mal de aturar.

Valoració:-2menosmas
Per novetat clau?, fa mes de 3 anys

Uep :) Coment offtopic aquí, pq va de tema covid:
Potser es contagi succeeix -i predomina!- en aerosol?
Crec que ho suggereix un article publicat a The Lancet dia 15 d'abril "Ten scientific reasons in support of airborne transmission of SARS-CoV-2"
Afectaria coses importants, com màscara, precaucions, interiors... #'article ho explica també una mica.
Salut i força :)

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente